Nood aan kantoorruimte?

Bij het Aedimar Business Center Waregem kun je kantoorunits huren en genieten van onze uitgebreide full-service: een vriendelijke Office Manager die altijd voor je klaarstaat, razendsnelle WiFi, telefonie, klimaatbeheersing, postdiensten, vergaderzalen, sanitaire voorzieningen, een volledig uitgeruste keuken, printoplossingen, poetsdiensten en maar liefst 17 parkeerplaatsen. En dat alles op een gunstige locatie nabij afrit E17 Waregem, met eenvoudige verbindingen naar Gent, Kortrijk, Roeselare...

Ben je een jonge start-up of een innovatieve co-worker met sprankelende ideeën en een frisse kijk op zaken? Vraag naar ons speciale voorkeurstarief en maak deel uit van een dynamische community!

Contacteer ons

Flexi kantoor

Ben je op zoek naar een locatie waar je flexibel kunt werken, zowel voor een paar uur als voor één of meerdere dagen? Heb je behoefte aan een tijdelijke werkplek voor een korte periode? Geen enkel probleem. Bij ons heb je de mogelijkheid om een flexi kantoor te huren, inclusief alle benodigde faciliteiten die je normaal gesproken zou verwachten bij het huren van een kantoorruimte.

Kostprijs

€ 30 / uur
€ 65 / volledige dag

Indien je besluit te huren voor een tijdsduur die langer is dan één uur, zal automatisch het dagtarief van toepassing zijn.

Prijzen zijn exclusief BTW.

We maken gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord Meer over onze cookies